SPLOŠNI POGOJI

Podatki o podjetju, ki je lastnik in upravlja spletno trgovino na spletnem naslovu :
https://inn-vape.com/
so:
MCK PUFFS s.r.o.
Mierova 29,
821 05 Bratislava
Slovenskej republika

Kontakt z nami je po elektronski pošti info@mck-puffs.com ali po navadi pošti s sedežem podjetja na naslovu MCK PUFFS s.r.o. Mierova 29, 821 05 Bratislava Slovenskej republika. S podatki obiskovalcev in kupcev, ter vseh, ki se registrirajo in izkažejo polnoletnost ob vstopu v spletno trgovino ravnamo v skladu s splošnimi pogoji, objavljeni na naši spletni strani. S splošnimi pogoji zagotavljamo varovanje osebnih podatkov.).
Z registracijo in potrditvijo, da ste stari več kot 18 let ( s tem zagotovite in izkažete svojo polnoletnosti) na www.mck-puffs.si postanete član našega podjetja. Pravico do nakupa v naši spletni trgovini imajo samo potrjeni in vpisani člani.

Naše podjetje se zavezuje, da bo vsem članom in kupcem zagotovila naslednje informacije:

 • ime in sedež podjetja, matično in davčno številko;
 • kontaktne podatke, ki omogočajo komunikacijo z nami
 • bistvene značilnosti naših izdelkov
 • dostopnost izdelkov v razumnem roku
 • pogoje dostave izdelka (način, kraj in rok dostave)
 • cene naših izdelkov so jasno določene in razvidne
 • način plačila in dostavo
 • časovno veljavnost ponudbe,
 • rok preklica naročila
 • rok za vračilo izdelka,
 • rok za menjavo izdelka v primeru reklamacije
 • pojasnila postopkov vračila, reklamacije ali preklica naročila

Zaradi narave poslovanja preko spletne trgovine se ponudba in cene ažurirajo. O vsaki spremembi ste obveščeni preko naše spletne strani. Cene NE vsebujejo DDV, ker nismo davčni zavezanci. Cene veljajo od trenutka objave.
Kupoprodajna pogodba med našim podjetjem in kupcem je v spletni trgovini www.mckpuffs.si sklenjena v trenutku, ko kupec pošlje naročilo. Ob oddaji naročila so vse cene in drugi pogoji fiksirani in veljajo za obe strani, tako kupca kot prodajalca.
Kupoprodajna pogodba oz. naročilo je v elektronski obliki shranjeno na našem strežniku in je kupcu kadarkoli na voljo s predhodno pisno zahtevo.


Vsa naročila, oddana med delavnikom do 13 ure, odpošljemo že isti dan v primeru plačil: po povzetju, po predračunu, preko Stripe, Paypala ali s plačilno kartico. Naročila s plačilom po predračunu pošljemo ko prejmemo nakazilo na naš TRR. Naročila naročena med vikendom in
prazniki pošljemo prvi delovni dan. 

Dostavni roki so odvisni od naše dostavne službe. Povprečni dostavi rok je 1 do 3 delovne dni.

Naša spletna trgovina omogoča načine plačila:

 • z gotovino ob prevzemu s našim izbranim ponudnikom dostavne službe;
 • po predračunu, ki ga prejmete na vaš elektronski naslov;
 • s Paypalom podjetja;
 • s Stripe računom podjetja;
 • s plačilno ali kreditno kartico (Mastercard, Visa, Visa Electron, BA Maestro) preko
 • preko aplikacije Stripe.

Na prevzemnem mestu na sedežu podjetja ( MCK PUFFS s.r.o. Mierova 29, 821 05 Bratislava Slovenskej republika) je možno plačilo tudi z gotovino. Stroški pakiranja in dostave pri nakupu nad 100,00 € so brezplačni. Stroške dostave je za pakete do 2 kg teže v znesku 3 EUR, za dostavo po Sloveniji. Za pakete, ki so težji od 2 kg se zaračuna strošek našega izbranega ponudnika dostave za pošiljanje paketa. V primeru osebnega prevzema ni nastalih stroškov pakiranja in dostave. Za pakete poslane v tujino in druge države se zaračuna strošek dostave v skladu s cenikom izbranega ponudnika paketne dostave.

Naše podjetje ob dostavi in plačilu naročila pošlje tudi račun. Na računu sta razčlenjena cena in vsi stroški v zvezi z nakupom. Kupec je dolžan preveriti pravilnost podatkov pred oddajo naročila.

Popusti ali akcijske cene so določene vsakodnevno ob objavi marketinških reklam ali sponzorskih objav. Ceniki so javno objavljeni in dostopni vsem. Kadar kupec odda naročilo prejme tudi obvestilo po elektronski pošti. V primeru nerazumljivega naročila lahko za preverjanje in točnost podatkov naše podjetje pokliče kupca na njegovo telefonsko številko, da zagotovi natančno in točno naročilo.
Postopek nakupa za pravne osebe je popolnoma enak kot za fizične osebe, le da na zaključku nakupa vpiše še naziv podjetja in davčno številko podjetja. Prav tako so enake možnosti plačila.
Pri naročilih lahko kupec brez navedbe razloga v roku 14 dni odtstopi od naročila. Preklic naročila mora posredovati na naš elektronski naslov info@mck-puffs.com
Ob preklicu naročila se dobavljeno blago vrne na naš naslov. Strošek vračila blaga je na strani kupca in kupec se s tem strinja ob potrditvi naročila.
Izdelek se vrača nepoškodovan in v original embalaži.
Kupec ob vračilu blaga pošlje tudi svoje podatke za vrnjeno plačilo. Vračilo plačila bomo opravili v 14 dneh od prejema obvestila o odstopu od pogodbe.
Stvarne napake so predmet proizvajalca in ne prodajalca kot takega našega podjetja. Naše podjetje je pridobilo vsa potrebna dovoljenja za prodajo izdelkov. Za varne avtorizacije in transakcije s kreditnimi karticami skrbita prodajalec in aplikacija Stripe.

Spletna trgovina MCK PUFFS s.r.o. in vsi si podatki na njej, slike artiklov, grafični in video elementi na spletni strani, splošni pogoji, pravilniki, dokumenti in drugo so avtorsko zaščiteni in jih ni dovoljeno kopirati ali uporabljati brez pisnega soglasja.

Zaradi vsakodnevnega posodabljanja spletne trgovine, lahko pride do pravih objav z zamikom tekom dneva.
Pri posodabljanju spletne trgovine lahko pride do zamud ali tudi do izklopa strani za krajši čas zaradi posodabljanja strežnikov, menjave potrdil in drugih poslovnih procesov.

Naše podjetje spoštuje veljavno evropsko zakonodajo o varstvu potrošnikov.
Vse pritožbe bo naše podjetje rešilo v roku 5 delovnih dni.
Morebitne anomalije, spori se rešujejo sporazumno. V primeru, da sporazum ni mogoč je za reševanje sporom pristojno sodišče po stalnem prebivališču kupca.

Naše podjetje, ki kot edini ponudnik izdelka omogoča spletno trgovino na območju Slovenije, na svoji spletni strani objavlja kontaktni obrazec preko katerega lahko z nami v stik stopi vsaka oseba in tudi preko tega obrazca lahko podate pritožbo.

Pri tem smo izhajali iz Zakona o izvensodnem reševanju potrošniških sporov, Uredbe (EU) št. 524/2013 Evropskega parlamenta in Sveta o spletnem reševanju potrošniških sporov ter spremembi Uredbe (ES) št. 2016/2004 in Direktive 2009/22/ES.

Vse informacije na straneh spletne naše spletne trgovine www.mck-puffs.com so zgolj informativnega značaja.
Naši izdelki so bili ocenjeni s strani državnih in drugih inštitucij Za prodajo imamo vsa potrebna dovoljenja. Objavljeni teksti in opisi so izključno informativne.